Jøtul F 602

Jøtul F 602 -tulisijalla paistetut mustikkaohukaiset

Tiesitkö, että voit laittaa ruokaa Jøtul F 602 -tulisijalla? Testasimme paistamalla mustikkaohukaisia, ja niistä tuli tosi herkullisia!

Maailman eniten myyty tulisija

Jøtul F 602 on yksi suurimmista klassikoistamme. Malli on vuodelta 1940 ja täyttää siis tänä vuonna 80 vuotta. Tulisijaa valmistetaan edelleen ja se on suosittu yhä vuonna 2020.

Näin käytät Jøtul F 602 -tulisijaa ruoanlaitossa

  1. Sytytä tulisijaan ensin tuli. Laita alimmaksi keskisuuria puuklapeja.
  2. Lado puuklapien päälle pienempiä puita.
  3. Laita päällimmäiseksi sytykkeitä ja sytytyspaloja.
  4. Sytytä!
  5. Anna tulen palaa ja tulisijan lämmetä kunnolla ennen kuin alat tehdä ruokaa.
  6. Me teimme ohukaisia ja laitoimme paistinpannuun reilusti voita.
  7. Sitten kaadoimme pannuun ohukaistaikinaa.
  8. Kun ohukaisen päällyspinta alkoi jähmettyä, käänsimme ohukaisen ja paistoimme sitä vielä pari minuuttia.

Näin jatketaan, kunnes kaikki ohukaistaikina on paistettu. Sitten vain syödään ohukaiset tuoreiden mustikoiden kanssa ja nautitaan.

 

 

Haluatko kokeilla meidän ohukaistaikinaa?

Kokeile meidän ohukaistaikinaa ja yllätä koko perheesi.

Katso ohje